Olsberg Petacas Compact

2.744,00 incl btw

Categorie: Artikelnummer: 23_5751-3

Beschrijving

Olsberg Petacas Compact

Wanneer levende dromen uitkomen, is het niet ongebruikelijk dat een warmtedonator van de extra klas erbij wordt betrokken: Olsberg Petacas Compact. Een kachel die overtuigt met zijn geavanceerde technische kwaliteiten en indruk maakt met zijn formele ontwerp. De harmonie van materiaal en ontwerp krijgt exclusieve accenten met inzetstukken van zwart bedrukt glas op de zijwand. Het flakkerende haardvuur is opnieuw en opnieuw een fascinerende ervaring dankzij de volledig glazen ruit.
Zo wordt dag na dag de magie van een droomachtige atmosfeer gecreëerd, die wordt gekenmerkt door ontspanning en welzijn.

Weinig vermogen

Vindt u het ook zo lastig om een houtkachel te vinden die niet te klein is, maar ook niet teveel vermogen heeft? In veel van de huidige huizen is de hoofdverwarming de CV met radiatoren en/of vloerverwarming. De kachel of haard is dan puur voor de gezelligheid en het even snel opwarmen van de kamer. Een hoop kachels vallen dan af, of kunnen niet goed gestookt worden. Met als gevolg dat of de ruit van de kachel steeds smerig is, of dat u de kamer wordt uitgestookt. De Olsberg kachels hebben allemaal een laag nominaal vermogen. Daarom is deze houtkachel de ultieme kachel voor kleinere woningen. Helemaal wanneer deze uitgerust wordt met de OEC.

OEC

Ook op deze Olsberg kachel kan de OEC gemonteerd worden. De perfecte temperatuurbeheersing en afgifte door middel van deze OEC maakt het dat deze kachel ook uitermate goed geschikt is voor de kleinere, goed geïsoleerde woningen.

De Olsberg kachels bekijken

Kom de Olsberg kachels nu bekijken in ons Experience Center in Lunteren. De meeste modellen van Olsberg staan hier opgesteld. Ook hebben we hier zelfs verschillende modellen brandend opgesteld staan. Tot ziens!

 

Product downloads

Extra informatie

Gewicht 140 kg
Afmetingen 48 × 48 × 127 cm
Merk

Olsberg

Model

Petacas Compact

Brandstof

Hout

Vuurzicht

Front

Type kachel

Vrijstaand

Materiaal

Plaatstaal

Kleur

Zwart

Ruitmaat breedte

26,5

Ruitmaat hoogte

40

Minimaal vermogen

3

Maximaal vermogen

7

Rendement

80>%

Energielabel

A+

Bovenaansluiting

Ja

Rookgasafvoer (diameter)

150 millimeter

Achterwand

Charmotte

OEC – Olsberg Efficiency Controller

558

Wel of geen afvoer

Afvoer

Meerprijs zwart glazen, Tabak of Serpentine sierlijst

51

Externe luchttoevoer

125 millimeter

Hart pijp hoogte

112,3

Achteraansluiting

Ja

Meerprijs natuurstenen bovenplaat

304

Maximum lengte houtblok

33

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Olsberg Petacas Compact” te beoordelen