Houtkachel Drachten

Op zoek naar een houtkachel in de regio Drachten? Kom dan naar KachelKoning! Bij ons heeft u de keuze uit een ruim aanbod houtkachels. Van klassiek tot modern, wij verkopen houtkachels in alle soorten en maten. Dus ook voor een cv-houtkachel in de buurt van Drachten bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod eenvoudig online of kom langs in onze showroom. Met onze houtkachels creëert u extra sfeer in iedere ruimte!

Ketty BI amb kachel
nordica-extraflame-iside-idro-cv-pelletkachel

Gespecialiseerd in het verkopen van houtkachels in de regio Drachten

Wanneer het gaat om houtkachels in de buurt van Drachten, zijn wij een begrip in de regio. Wij beschikken namelijk overuiteenlopende houtkachels, waaronder cv-houtkachels. De afgelopen jaren hebben wij een schat aan ervaring opgebouwd. Al deze kennis en ervaring is beschikbaar voor u. Alleen het beste is goed genoeg. Kwaliteit is daarom een belangrijke pijler binnen ons bedrijf. Kwaliteitsbewaking is niet alleen gekoppeld aan onze houtkachels. Ook de kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij erg belangrijk. Daarbij staat persoonlijke aandacht centraal.

Cv-houtkachel in de buurt van Drachten kopen?

Met de juiste cv-houtkachel in Drachten kunt u flink besparen op uw stookkosten. Op het gebied van houtstoken zijn er door de jaren heel veel innovaties geweest. Hierdoor is het stoken vandaag de dag duurzamer en milieuvriendelijker. Behalve dat u met een cv-houtkachel in Drachten bespaart op uw stookkosten, is het ook nog eens extra gezellig. Een sfeervolle ruimte met het geluid van een knapperend vuur. Wie wil dat nou niet?

Houtkachel in de regio Drachten kopen?

Op deze website krijgt u een goed beeld van ons uitgebreide aanbod houtkachels in de regio Drachten. Het is natuurlijk ook mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom. Wij zijn gevestigd aan Het Aanleg 3 in Winsum. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag zes dagen per week van deskundig en persoonlijk advies. Op maandag t/m donderdag zijn wij van 09:00 tot 17:00 uur geopend, op vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur. Liever direct wat meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een cv-houtkachel in Drachten? Neem gerust contact met ons op via 0595 – 44 29 74 of info@kachelkoning.nl. Laat u verrassen door de wereld aan mogelijkheden voor een houtkachel in Drachten!

Neem contact op

[contact-form-7 id=”5″ title=”Contact form 1″]