Houtkachel Groningen

Niets is zo heerlijk als een prachtige houtkachel uit Groningen in uw woonkamer tijdens de koude en donkere dagen. Wanneer de herfst- en wintermaanden weer zijn aangebroken, brengen we onze tijd steeds meer binnen door. We steken kaarsjes aan, drinken warme chocolademelk en kruipen onder een dekentje op de bank om series te kijken. Wilt u nog meer warmte en gezelligheid creëren? Voorzie uw woonkamer van een sfeervolle touch met een houtkachel uit Groningen. Knapperd hout en een mooi vlammenspel, dat is toch gezellig?

Actief in de regio Groningen
De afgelopen periode hebben wij al veel houtkachels in de provincie Groningen geleverd en geïnstalleerd. Onder andere in de volgende plaatsen: Hoogkerk, Westerbroek, Haren, Adorp, Zuidhorn, Bedum, Aduard, Harkstede, Grijpskerk en Garmerwolde.

Ketty BI amb kachel
nordica-extraflame-iside-idro-cv-pelletkachel

Letterlijk en figuurlijk warmte in huis met een houtkachel uit Groningen

Onze houtkachels uit Groningen zijn uitermate geschikt als bijverwarming. De kachel brandt, zoals de naam het al zegt, op hout. Via het deurtje kunt u het hout eenvoudig bijvullen en heeft u goed zicht op het prachtige vlammenspel. Een bijkomend voordeel: dankzij het deurtje geeft uw kachel veel stralingswarmte af. Zo haalt u met een houtkachel letterlijk en figuurlijk warmte in huis. En wat dacht u van de voorpret? Samen met uw partner of kinderen op zoek naar de beste blokken hout voor uw houtkachel in Groningen.

 

Verschillende soorten houtkachels uit Groningen

Houtkachels zijn er in verschillende soorten en maten. Veel mensen denken hierbij aan de ouderwetse houtkachels. Dat is onjuist, want onze houtkachels uit Groningen zijn met de tijd meegegaan! Zo zijn er op het gebied van hout stoken veel innovaties geweest. Innovaties die ervoor hebben gezorgd dat u uw woonkamer op een nog veiliger, milieuvriendelijker en gezonde manier wordt verwarmt. Benieuwd naar ons aanbod houtkachels in Groningen? Neem gerust een kijkje in onze webshop!

U wilt een houtkachel in Groningen kopen?

Genieten van knapperend hout en een mooi vlammenspel doet u met onze houtkachels uit Groningen! En wist u dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor het kopen van pelletkachels? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@kachelkoning.nl of te bellen naar 06 – 33 73 04 13. Langskomen in onze showroom aan Het Aanleg 3 in Winsum kan natuurlijk ook. Onderstaand onze openingstijden.

– Maandag t/m donderdag: 08:30 – 18:00 uur
– Vrijdag: 08:30 – 20:00 uur
– Zaterdag: 08:30 – 17:00 uur

Wij hebben al veel klanten uit de provincie Groningen mogen verwelkomen, waaronder uit:

Hoogkerk, Westerbroek, Haren. Adorp, Zuidhorn
Bedum, Aduard, Harkstede, Grijpskerk, Garmerwolde
Vanaf de bovenstaande plaatsen is het slechts 30 minuten of minder rijden naar onze kachelzaak. Wij bieden eindeloos veel mogeljikheden voor een houtkachel in Groningen!

Neem contact op

[contact-form-7 id=”5″ title=”Contact form 1″]