Bent u op zoek naar een houtkachel? Bij KachelKoning vindt u een breed assortiment houtkachels voor uw woning. Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom. Met onze houtkachels haalt u letterlijk en figuurlijk de warmte in huis!

Creëer een sfeervolle kamer

Eerst gaat u met het gezin op zoek naar goed brandhout. Vervolgens worden de houtblokken in de houtkachel gegooid. U ontsteekt het vuur. De bewegende vlammen zorgen voor een prachtig schouwspel. De kamer wordt gelijk omgetoverd tot een warme knusse plek. Het vuur in de houtkachel zorgt ervoor dat u samen met uw gezin gezellig de dag doorneemt. Dit gevoel wilt u toch ook creëren in uw woonkamer?

Breed assortiment

KachelKoning heeft een breed assortiment aan houtkachels, die uitermate geschikt zijn als bijverwarming. Wij hebben vele soorten houtkachels met fraaie designs staan in onze showroom. Door innovaties is het mogelijk om nog veiliger en op een gezondere manier uw kamer te verwarmen. Bovendien is het milieuvriendelijker! Bekijk gerust al onze modellen in onze webshop en wie weet staat de houtkachel binnenkort bij u in de kamer warmte uit te stralen.

Meer dan alleen houtkachels

Wij importeren kwalitatief hoogwaardige houtkachels en pelletkachels uit diverse landen. Merken als Alltech, Beaufort, Denia, Chazelles, Edilkamin, Extraflame, Hammer, Helex, Horseflame, Invicta, Modernline en Olymberylverkopen wij veel. Wij verkopen deze tegen uiterst scherpe prijzen. Daarnaast leveren wij aan zowel particulieren als bedrijven biosmassaketels, houtvergassers en -boilers. Ook verkopen wij rookkanalen voor uw woning of bedrijfspand. Bekijk ons aanbod eenvoudig via onze website.

Koop uw houtkachel bij Kachelkoning

Door het juiste model houtkachel te kopen, kunt u jarenlang genieten van warmte en een prachtig vlammenspel. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kopen van de juiste houtkachel? Wij helpen u graag, zodat u een houtkachel koopt die perfect in uw woning past. Kom gerust eens langs in onze showroom, die is gevestigd aan Het Aanleg 3 in Winsum. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0595 442974 of stuur een mail naar info@kachelkoning.nl. Met een houtkachel van KachelKoning creëert u meer sfeer in uw woning!