Pelletkachels Drachten

Een pelletkachel in de buurt van Drachten kopen? Dat kan bij de Kachelkoning in Winsum. We zien ze steeds vaker in de huiskamers verschijnen. Er ontstaat een ware trend rondom de pelletkachels. Dit heeft de pelletkachel te danken aan de voordelen die het met zich meebrengt. Voor de mensen die houden van gemak is de pelletkachel een aanrader.

Ketty BI amb kachel
nordica-extraflame-iside-idro-cv-pelletkachel

Haal de gezelligheid in huis

Vindt u dat de sfeer in uw huis een boost kan gebruiken? Overweeg dan eens een pelletkachel. Installatie van een pelletkachel is redelijk eenvoudig. Zo hoeft er geen volledige schoorsteen te worden gebouwd. Een stalen buis is al genoeg voor de pelletkachel. Ook bespaart u met een pelletkachel in Drachten op uw stookkosten. In onderstaand tekstgedeelte gaan we dieper in op de voordelen.

De voordelen van een pelletkachel in Drachten

De pelletkachels van Kachelkoning zijn niet alleen sfeervol. Naast sfeer brengen ze nog een aantal voordelen met zich mee. Hieronder hebben we een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

U bespaart flink op uw stookkosten, een besparing tot 50% is mogelijk
Er zijn subsidies beschikbaar voor het aankopen van een pelletkachel
Het stoken met een pelletkachel is CO2-neutraal

Waarom een cv-pelletkachel in de buurt van Drachten kopen?

Het huis met een cv-pelletkachel verwarmen wordt steeds populairder. Hiermee kunt u bijvoorbeeld het water in uw huis warm laten worden. Dit alternatief is een stuk milieuvriendelijker. Op het moment dat de cv-pelletkachel de verwarming overneemt, zal de ‘gewone’ cv uitgeschakeld worden. Met een cv-pelletkachel in Drachten kunt u een hoop kosten besparen.

Ontdek de mogelijkheden voor een pelletkachel in Drachten

Wij helpen u bij Kachelkoning graag met het aanschaffen van een pelletkachel of cv-pelletkachel in de buurt van Drachten. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via info@kachelkoning.nl of 0595 – 44 29 74. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies. Ook kunt u bij ons langskomen in Winsum om de mogelijkheden te bespreken en ons assortiment te bekijken. Voor een pelletkachel in de omgeving van Drachten kunt u terecht bij Kachelkoning!

Neem contact op

[contact-form-7 id=”5″ title=”Contact form 1″]